Personal Branding & Sollicitatietraining

Personal Branding is op dit moment belangrijker dan U kan vermoeden als U bijvoorbeeld op zoek bent naar een (andere)baan. Je Social Media zijn een verlengstuk van je CV. En net als in het dagelijks leven, een eerste indruk maak je maar één keer.

Solliciteren kun je ook leren !

We hebben allemaal een opleiding gevolgd en waarschijnlijk vakgerichte cursussen, maar bij solliciteren hebben we nooit stil gestaan. Maar solliciteren is inmiddels verheven tot een vak en er gaat meer tijd inzitten dan menigeen denkt. Als U echt die ene baan wilt moet U daarvoor gedegen te werk gaan. En daar kunnen wij U bij helpen. Wij kunnen U via een optimale voorbereiding klaar stomen voor uw sollicitatie. Met onze schema’s, overzichten en tips gaat U beslagen ten ijs.

Een training is maatwerk, de een is verder dan de ander. Na een vrijblijvende gedegen intake maken wij een trainingsvoorstel voor U.

 

LinkedIn profiel

Je LinkedIn profiel is een belangrijk onderdeel van je sollicitatie, ook al zou je dat in eerste instantie niet denken. Recruiters en Headhunters kijken 9 van de 10 keer of iemand een LinkedIn profiel heeft en nemen dat dan grondig onder de loep. Wij kunnen U helpen uw LinkedIn profiel daar goed op voor te bereiden. Deze training bestaat uit een presentatie en een gelijk aan de slag deel. Daarna kunt U altijd nog gebruik maken van onze ondersteuning achteraf.

Laat gratis een eerste indruk scan uitvoeren door onderstaand formulier in te vullen en op verzenden te drukken.

Optioneel
WhatsApp WhatsApp ons