Projectmanagement & ondersteuning

Bij een projectmanager van TheMiddleman.nl zit service gerichtheid in zijn DNA en hij is niet voor één gat te vangen door zijn creatieve inzicht.
Elk project is anders maar de aanpak begint met dezelfde basis en het zoeken naar de randvoorwaarden.
Daarna binnen de grenzen de aanpak uitwerken en tijdens het brainstormen de grenzen overschrijden om zo weer er binnen te kunnen werken.

Projectmanagement

De projectmanager heeft een sleutelrol maar is zeker niet de aller belangrijkste schakel, iedereen die bij het project betrokken is onmisbaar in de keten. De projectmanager is de lijm die alles bij elkaar houd en heeft een onderschikte rol om te zorgen dat de projectmedewerkers hun werk kunnen uitvoeren.
Hij inventariseert de daadwerkelijke vraag van de opdrachtgever en gaat met het projectteam aan de slag om de haalbaarheid in kaart te brengen.
Na de terugkoppeling met de stuurgroep gaat hij een plan van aanpak opstellen en zoekt draagvlak voor het plan.
Commitment is een vereiste om een project te doen slagen.

 

De projecten

Het ervaring gebied van een projectmanager van TheMiddleman.nl ligt in het uitvoeren van migraties, rollouts, installaties en (computerruimte)verhuizingen van hardware.
Door een jarenlange ervaring bij een grote hardware fabrikant is er een goede basis gelegd.
Het oplossen van ge-escaleerde projecten geeft extra energie, door de vinger op de zere plek(ken) te leggen en gericht naar een oplossing te werken als “buitenstaander” kom je vaak eerder tot een gedegen oplossing. De klanten van de grote hardware fabrikant waren actief in het bankwezen, zorg, productie, chemie, overslag en (semi)overheid. De zogenaamde top 100 van Nederland.

 

Ondersteunende diensten

Voor het opzetten van een (tijdelijke) staging area kunt U ook gebruik maken van een projectmanager. Ook andere taken waarbij uw personeel op projecten ondersteuning nodig heeft zijn te realiseren. U vraagt wij kijken voor een oplossing.

 

Cursus Projectmanagement

Hoe je Projectmanager moet worden kan je uit de theorieboeken halen, er zijn genoeg opleidingen met hun eigen methodes. Maar om een echte Projectmanager zijn, dat zal je in praktijk moeten ervaren. De lessons learned zijn een waardevolle schat aan informatie en leveren betere resultaten op voor toekomstige projecten.

Wat nu als er een cursus is waarbij je naast de theorie, ook de kneepjes van het vak krijgt aangereikt. Dan sla je toch twee vliegen in een klap ! Je profiteert van 20 jaar projectervaring en alle benodigde theorie komt voorbij. Als jonge beginnende Projectmanager maak je een vliegende start en kan optimaal aan de slag. Tevens is er tijdens de cursus gelegenheid om te werken aan je eigen project opzet.

Meer informatie of gelijk inschrijven Cursus Projectmanagement