PC Hulp Letters

Hulp bij uw digitale uitdagingen verzorgen wij op een persoonlijke manier, U uitdaging moet worden opgelost en U moet begrijpen wat er gedaan is zodat U eventueel (met telefonische hulp) de uitdaging zelf kunt tackelen. Dit hoeft natuurlijk niet want wij willen U altijd helpen.

Welke diensten

Wij zijn er U te helpen met uw computer, laptop, tablet, telefoon, printer, internet, televisie en wat U nog meer kunt bedenken aan digitale uitdagingen.

Als U steeds van die vervelende foutmeldingen krijgt of uw programma’s moeten worden ge-update dan kunnen wij U daar bij helpen. Wilt U een back-up maken, een antivirusprogramma geinstalleerd hebben, ook dit kunnen wij voor U regelen. Ook als uw computer ge-upgrade moet worden kunnen wij U daar advies in geven. Samen kijken we naar de beste oplossing.

Heeft U een nieuwe printer aangeschaft dan kunnen wij die voor U aansluiten, net als scanners en andere randapparatuur. Wij geven dan gelijk een duidelijke uitleg zodat U er gelijk gebruik van kan maken.

Valt uw wifi signaal steeds weg, wilt U weten of uw verbinding veilig is, of wilt U andere apparaten koppelen aan uw wifi verbinding ook dan helpen wij U graag.

Online een nieuwe TV gekocht, netjes afgeleverd, maar hij zit nog in de doos, wij kunnen hem voor U gebruiksklaar maken.