MBK letters background

Onlinestrategie omvat alles van uw website tot uw (actieve)aanwezigheid op sociaal media, het is uw online visitekaartje wat een professionele uitstraling vereist. Omdat wij ons verdiepen in U en  uw bedrijf kunnen wij uw bedrijf online profileren. Een professionele uitstraling is een must om nieuwe klanten te overtuigen dat ze bij uw bedrijf moeten zijn.  

Uw website

Heeft nog geen representatieve website dan kunnen wij deze voor u bouwen. Dit is echt maatwerk en na een gedegen intake gesprek gaan wij voor u aan de slag. Wij werken volgens het Keep It Simple principe om te zorgen dat uw website snel geladen word als uw potentiele klanten hem bezoeken. Aan de hand van uw wensen maken we een structuur die duidelijk is voor de bezoekers en zorgen we voor die professionele uitstraling. Wij kunnen de hosting voor u verzorgen zodat u een aanspreekpunt heeft.

Daarnaast bekijken we samen of u al gebruik maakt van social media en kijken we welke social media bij U en uw bedrijf passen. Deze accounts maken wij aan en integreren we in uw website.

Als de website en social media geregeld zijn kunt u er voor kiezen om deze zelf bij te houden of dit uit te besteden aan ons. Dit kunt u helemaal of gedeeltelijk doen, hier maken we duidelijke afspraken over. De website die is en blijft van U na opleveren. Voor het bouwen van een website rekenen wij een vast bedrag en onderhoud en hosting gaat via een abonnement.

 

×
×

Cart

WhatsApp WhatsApp ons