MBK letters background

Onlinestrategie omvat alles van uw website tot uw (actieve)aanwezigheid op sociaal media, het is uw online visitekaartje wat een professionele uitstraling vereist. Omdat wij ons verdiepen in U en  uw bedrijf kunnen wij uw bedrijf online profileren. Een professionele uitstraling is een must om nieuwe klanten te overtuigen dat ze bij uw bedrijf moeten zijn.  

Uw website

Heeft nog geen representatieve website dan kunnen wij deze voor u bouwen. Dit is echt maatwerk en na een gedegen intake gesprek gaan wij voor u aan de slag. Wij werken volgens het Keep It Simple principe om te zorgen dat uw website snel geladen word als uw potentiele klanten hem bezoeken. Aan de hand van uw wensen maken we een structuur die duidelijk is voor de bezoekers en zorgen we voor die professionele uitstraling. Wij kunnen de hosting voor u verzorgen zodat u een aanspreekpunt heeft.

Daarnaast bekijken we samen of u al gebruik maakt van social media en kijken we welke Social Media bij U en uw bedrijf passen. Deze accounts maken wij aan en integreren we in uw website.

Als de website en Social Media geregeld zijn kunt u er voor kiezen om deze zelf bij te houden of dit uit te besteden aan ons. Dit kunt u helemaal of gedeeltelijk doen, hier maken we duidelijke afspraken over. De website die is en blijft van U na opleveren. Voor het bouwen van een website rekenen wij een vast bedrag en onderhoud en hosting gaat via een abonnement.

Social media

De impact van Social Media binnen de zakelijke markt wordt steeds groter. Steeds vaker krijgen wij de vraag hoe het kan dat Social Media zo’n impact heeft voor een onderneming en hoe kan ik daar als ondernemer aanhaken zonder dat ik daar te veel tijd in steek?

Ook daar hebben wij verschillende oplossingen voor, sowieso maken wij naast een website verschillende Social Media account voor U aan, die volledig tot uw beschikking staan. Wilt U het bijhouden van de content (inhoud d.m.v. berichten) uitbesteden dan kunnen wij dat voor u inregelen en aan de hand van de frequentie en wat U zelf aanlevert spreken we een tarief af.

ICT oplossingen

Naast uw website en Social Media zijn er nog een aantal diensten die uw bedrijfsprocessen kunnen professionaliseren en ondersteunen. Een “vast” telefoonnummer of data opslag online zijn hier goede voorbeelden. Ook hier kunnen wij U mee van dienst zijn.